Nå har boka til rosablogger Sophie Elise kommet ut – hun har sin første signering i Oslo i neste uke : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!

 

LES OGSÅ: Nå er Toppbloggeren klar for å gi ut sin egen bok– jeg avslører datoen for dere

 

Nå har boka til rosablogger Sophie Elise Isachsen kommet ut. Det var Fredag 21 Oktober.Hun har sin aller første signering i Oslo i neste uke. Dere leser gjerne mer her. Jeg kommer selv selvfølgelig til å være på plass. Jeg håper både på en signert bok, og et bilde av meg og henne. Jeg kommer som vanlig i tillegg til å ta en del bilder av boksignering-dagen (både som privatperson og som frilansfotograf i media) .  Det nederste foto (galleri) er fra da Sophie var innom en tur i Porsgrunn i Juni måneden i år, og hvor hun prøvde seg som en DJ-gil ved et nattklubb i byen. I tillegg til mange andre ulike ting, så jobber selv om dagen med en selvbiografi, og gelder meg selv til å bli en forfatter  : )

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *