I dag var jeg ute og samlet inn penger til årets TV-aksjon – det er for å redde liv og gi helsehjelp til de sårbare i vår verden : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!

 

LES OGSÅ: TV-aksjonen 2016. Gi livsviktig hjelp til mennesker i nød – bli en bøssebærer allerede i dag!

 

I dag Søndag 23 Oktober, fra klokka 14.00 frem til ca. 15.30, så var jeg en av blant flere bøssebærer i Norge. Jeg var ute og samlet inn en del penger i min bøsseboks, og det rundt på ulike steder på Herre i Bamble. En hyggelig eldre dame og jeg samarbeidet, og gikk både sammen og hver for oss. Hun med sin egen boks, og jeg med min. Alle pengene er og går til årets viktigste aksjon, nemlig Røde Kors TV-auksjonen  for å redde liv og gi helsehjelp til de sårbare i vår verden. Mennesker rammet av krig og konflikt. Gjennom TV-aksjonen skal millioner mennesker få livsviktig hjelp. En veldig viktig auksjon vi alle må støtte! Fikk du av en eller annen grunn ikke gitt da bøssebærerne kom på besøk, da kan du gjøre det gjerne her.  Dere kan også se på TV-sendingen på Nrk i kveld klokka 15.55. Det var mange som ikke var hjemme/ikke åpnet. Det var mange som ikke ga noe. Men det var likevel mange som også ga penger/støtte til aksjonen. Jeg prøvde å få en oversikt over hvor mye jeg fikk smalet inn i mn børsebks. Etter det jeg fikk av min egen lille oversikt, så fikk jeg inn ca. mellom 1500-2000 kroner.  Veldig bra! Les gjerne en Nrk-sak «redningen på fire hjul» her.  : ) Alle bildene mine fra innsamlingen vil komme galleriet litt senere en gang. Jeg fikk også mye skryt fra noen av de jeg banket på hos, og som sa at det var bra at jeg g andre gikk som bøssebærer  : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *