Det ble en fin lørdagskveld hjemme – en deilig pizza og en god film : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!

 

LES OSGÅ: I dag ble «Herre Kroa» åpnet opp igjen – flere hadde møtt opp for å få med seg åpningen

 

I dag ble det tid for både pizza og en god og spennende film her hjemme. Jeg kjørte ned til et sted som heter «Herre-Kroa», og ligger på et sted som heter Herre. Det er en liten kro som tilbyr veldig mye godt, og hvor folk også har mulighet til å sitte i ro å mak å nyte god mat. Det er både en hyggelig sjef og ansatte som jobber på kroa. Min kjære og jeg har hat en fin Lørdagskveld her hjemme, pizza og film. Som jeg fortalte i forrige blogginnlegg åpnet kroa den 1 Oktober : )

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *