Nå er Toppblogger Sophie Elise klar for å gi ut bok i Oktober – jeg avslører datoen for dere : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!  Annen blogg  her!

 

LES OGSÅ: Les noen innlegg med blogger Sophie Elise fra Harstad.

 

En av blant mine veldig mange favoritt-bloggere, Sophie Elise Isachsen fra Harstad, kommer nå til å gi ut sin egen bok, og kan dermed regne seg som forfatter. Boka har for lengst fått sitt tittel-navn «forbilde», og ventes å komme ut på Fredag den 21 Oktober, og vil koste 306 kroner. Det er det i vertfall annonsert via hennes egen bloggside i dag (øverst på nettsiden, ).Det er pr. dato ikke kjent om når og hvor det aller første boklansering vil finne sted.Men siden toppbloggeren er bosatt i Oslo-hovedstaden i dag , så kan vi nok regne med at det er der boklanseringen vil finne sted.  Jeg kommer selv til å dra på lanseringen av boka, og gleder meg veldig til det : ) Det øverste foto (galleri) er fra da Sophie var innom Porsgrunn i Juni måneden, og hvor hun prøvd seg som DJ ved et nattklubb i byen. Jeg jobber selv om dagen med en selvbiografi, og gelder meg selv til å bli en forfatter  : )

 

OMTALE AV SOPHIES-BOK:

 

Forbilde er en bok om å finne sin egen identitet, om å leve med usikkerhet og komplekser, og forsøke å falle til ro med at man som menneske har flere sider, og at disse ikke nødvendigvis er i harmoni med hverandre. Sist men ikke minst er det et bok om å bli nettopp et forbilde, og hva slags ansvar man da har for de valgene man tar i eget liv

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *