Det er «Verdensdagen for psykisk helse» i dag – jeg sto stand inne på et kjøpesenter : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!  Annen blogg  her!

 

LES OGSÅ: Markering av «Verdensdagen for psykisk helse». Jeg skal selvfølgelig delta.

 

 

I hele Norge markeres «Verdensdagen for psykisk helse» over fire uker før og etter Mandag den 10. oktober. I den forbindelse så sto jeg og flere andre stand for mental helse Bamble kommune. Det fant sted inne på AMFI- Brotorvet-senteret på Stathelle. Her ser dere noen bilder.Jeg skal i tillegg også være med å feire den viktige dagen ved Bamble psykisk helse. Det vil finne sted ved Bamble bibliotek, 19 Oktober, fra klokka 18.00. Hvis dere andre lurer på hvordan din by skal feire «verdensdagen for psykisk helse»,, så kan dere søke opp din by ved å klikka her!. Jeg var i dag bidro med å stå stand for denne viktige dagen, av to hele grunner. Jeg er en person som bryr meg som medmenneske. Og fordi at jeg selv har hat og erfaring med psykisk helse  : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *