Markering av «Verdensdagen for psykisk helse». Jeg skal selvfølgelig delta – vi sees folkens! : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!

 

LES OGSÅ:  Da var endelig «Lys i mørket» overstått i HORTEN for i år – jeg ga min støtte, og bidro med musikk

 

I hele Norge markeres «Verdensdagen for psykisk helse»  over fire uker før og etter Mandag den 10. oktober. Organisasjonen Mental Helse har siden 2003 koordinert arbeidet med Verdensdagen i Norge i samarbeid med Helsedirektoratet. Men det er alle de iherdige frivillige, og over halvparten av landets kommuner, som har hjulpet å dra lasset for større åpenhet om psykisk helse med flotte og inspirerende arrangementer som setter fokus på psykisk helse i lokalmiljøet år etter år. Jeg skal selv selvfølgelig være med å feire den viktige dagen ved Bamble psykisk helse. Det vil finne sted ved Bamble bibliotek, 19 Okt, klokka 18.00. Hvis dere andre lurer på hvordan din by skal feire «verdensdagen for psykisk helse»,, så kan dere søke opp din by ved å klikka her!  . Det kan hende at jeg evt kommer til å delta med litt folkemusikk  (med min torader) under arrangementet. Det vil jeg gjerne gjøre bidra med til støtte for denne viktige dagen. Jeg var en gang i September i Horten.by, hvor jeg den gang deltok i arrangementet «Lys i Mørket», og var til støtte for psykisk helse arbeid  : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *