På Mandag ble «Mammatilmichelle» trebarnsmor – gratulerer så mye til henne og kjæresten Jan! <3

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!

 

 

Da klokken hadde tikket akkurat 13.04 midt på formiddagen, Mandag den 3 Oktober, fikk en av mine blant toppblogger-favoritter i Norge (Mammatilmichelle) Anna Rasmussen og kjæresten Jan Lossius fra Stavanger, sitt tredje barn sammen. Det ble en nydelig sønn som har fått navnet Lucas. Han veide 3535g og var 50cm.Det kunne den nybakte blogg-mammaen meddele via bloggen sin etter fødselen. Jeg vil gratulere så mye til dem begge, og det samme til både barna Michelle og William som har blitt storebror og storesøster   <3  : )

 

 

 

 

Det er flere medier som har meldt om den gode nyheten, som blant annet Vg.no  – Les saken her  : )

 

 

 

 

 

 

 

(Foto//Mammatilmichelle/Instagram)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *