Da kommer jeg snart til å ta en lang BLOGG-PASUE,+ sosiale medier – det kommer av flere ting og tang : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!

 

Da har jeg vurdert å ta en veldig lang bloggpause, og sosiale (nesten) fra alle sosiale medier generelt.  Det kommer av flere ting og tang. Jeg kommer likevel til å lege ut bilder på min instagram. I tillegg kommer jeg evt også likevel til å legge ut et innlegg om mdagen på bloggen. Hvis det er noen som gjerne vil ta kontakt med meg, se kontakt info ved mitt profil-bilde på høyre-side, + Facebook : ) Jeg kommer til å fortelle dere litt om hvorfor jeg tar bloggpause, og annen sosiale medier  : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *