Da er dagen kommet for demonstrasjonen – og jeg skal selvfølgelig delta i den i dag : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!

 

LES OGSÅ: En ny Facebook-gruppe oppfordrer til protester i bompengeinnkrevingen i Grenland

 

 

Datoen for innkreving av bompenger i Grenland-distriktet er på Mandag 3 oktober. Når klokka har tikket akkurat 12.00, ja da er kameraene på plass. For en god tid tilbake siden så ble Facebook-gruppen «NEI til bommene i Grenland»,  og oppfordrer til en lang demonstrasjon. Det er Mathias Dahl fra Porsgrunn som er mannen som har opprettet gruppen. Demonstrasjonen vil etter alt og dømme finne sted Søndag 2 Oktober, utenfor Rådhusplassen i Porsgrunn, fra klokka 15.00-18.00 , og vil demonstrere mot bomordningen.  Les en lokal nyhetssak i Varden her  . Jeg skal selvfølgelig delta i dagens demonstrasjon, og det skal også 1600 andre Telemarkinger, ifølge facebook-siden. Vi sees!  Mitt nederste foto (fra galleri) brukes som illustrasjon.  Som jeg for tid tilbake siden nevnte for dere i et annet blogginnlegg, så skulle jeg både gå til dagens demonstrasjon og samtidig samle inn penger til en veldig viktig sak, nemlig «Stine Sofies Stiftelsen». Men det kommer jeg evt og dessverre til og  droppe å gjøre i dag, og dermed ta vanlig bil til Porsgrunn. Hvorfor? Jo fordi at det har gått i ett sett for meg i en flere uker og måneder, og jeg har vært på farten hele tiden. Lange bil-reiser rundt om og utenfor Telemark, møter, musikkopptredener, sette opp fotoutstillinger, delta i ulike veldedighet ( bl.a med gratis musikk i Horten-by for psyk.helse arbeid) , både øve og forberede meg til ulike opptredener, jobbe med boka, drive frilans, blogge, følge opp ulike nettverk, følge opp å gå til mine ulike behandlere (bl.a fyioterpi og psykolog,) ja ect., Jeg er nå egentlig veldig sliten og utslitt i både kropp og sinn. (Slitt med bl.a pstd, angst,) I går kom jeg blant annet hjem i fra Oslo. (Reiste 06.00 og hjemme 18.30) I dag skal jeg bare slappe helt av hjemme i hus, og det frem til jeg skal delta i dagens demonstrasjon, og deretter dra på noen avtaler og ærend. Jeg er dermed avhengig av bilen i hele dag. Det går likevel ingen busser i dag, og i tillegg så tar jeg ikke mye offentlig transforter til daglig. Men jeg får både gå for en god sak, og samle inn samle inn penger tilen god sak, litt senere en gang. Men siden det dessverre ble slik, så vil jeg likevel oppfordre alle dere andre der ute om å støtte stiftelsen.Det gjør dere ved å klikke på Stinesofiesstiftelse.no  <3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *