Ja da ble det en saftig bot på bare 800 kroner på meg – dette er den andre gangen det skjer meg : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!

 

Ja da ble det en saftig bot på bare hele 800 kroner på meg – dette er faktisk den andre gangen det skjer meg. Neida folkens, det var bare nesten at jeg at jeg gjorde det. Det er sånn at når jeg bl.a skal til avtaler eller annet i Oslo, så parkerer jeg nesten på samme sted. (et stykke fra der jeg har avtale)  En gang i fjor gjorde jeg det også. Problemet? Jo det er at jeg glemmer helt kor jeg har parkert, og da blir det til at jeg etter en avtale må lette etter bilen min. Det er noe jeg selvfølgelig og dessverre gjør helt frem til parkeringen har gått ut. Men jeg har heldigvis ikke fått en bott, og jeg har dermed egentlig bare vært så heldig at jeg ikke ha fått det  : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *