I dag ble «Herre Kroa» åpnet opp igjen – flere hadde møtt opp for å få med seg åpningen : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!

 

I dag ble endelig sjappa ved navn «Herre Kroa», som har hat flere eiere, åpnet opp igjen. Kroa har sin plass i den lille bygda Herre som er en lite tettsted i Bamble-kommune,og ligger fortsatt fem kilometer sørvest for Porsgrunn. Flere hadde møtt opp for å få med seg dagens åpning. (usikkert hvor mange, siden jeg kom flere timer etter åpning) Både den nye eieren og flere nye av hans ansatte var på plass, og hadde alle hendene fulle med bestillinger under deres aller første åpningsdag. Det ble jeg vitne til da jeg var en kort tur innom Herre etter min  Oslo-tur. Utenom kroa er det kun en Coop-butikk å se i den lille bygda. Tidligere var det også en blomsterbutikk og en posthus, men de ble senere lagt ned, og flyttet inn på Coop. Den kvinnelige post og blomster-eieren fikk deretter fast jobb inne på Coop. Ellers er det både menighet, kirke, eldrehjem, skole, og bilverksted  på Herre : )

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *