Jeg skulle jo bare inn på do hos legen – og da måtte jeg selvfølgelig være uheldig med mobilen min : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!

 

Joa folkens, dere leste helt riktig i overskriften over. Jeg skulle jo egentlig bare inn på do hos legen min i Skien,  da jeg selvfølgelig måtte være så helv…så uheldig med mobilen min, igjen! (ikke første gang..). Ka skjedde tenker dere nok nå? Joa det skal jeg fortelle dere nå. Da jeg kom inn døren til legekontoret, så måtte jeg rett og slett haste inn på do på 123. Jeg gikk inn doen, tok frem (dere vet), og så mistet jeg enkelt og greit moben min ned i DO! Den lå i den ene jakkelommen min. Så langt ser det ut som den har overlevd vann og piss. Jeg fikk vasket den av godt, og gjort den tørr, hehehe  : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *