Noen av mange mine bilder blir brukt av de i media – det synes jeg er veldig gøy da : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!

 

Jeg håper at det er lov å skryte litt`a. Eller? Jo selvfølgelig er det lod det, hehe. Jeg synes faktisk det er veldig gøy å se at noen av blant mine mange og egne bilder blir brukt av de i media. Det er jo også det som er mitt mål med å jobbe/drive med fotografering og frilans.En av de mediene som har brukt mine bilder, er blant annet  «ungdomsredaksjonen» , som da er en del av lokalavisa Gjengangeren.no i Horten. Det var en gang i fjor at redaksjonen ringte og mailet meg. De ønsket å bruke mine bilder i forbindelse med en redaksjonell-sak.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *