Da har vi avlyst vår planlagte hyggelige dag sammen i dag – låst inn nøklene inne i bilen :(

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter  Face- her!

 

LES OGSÅ: I dag skal min kjære og jeg ha en veldig fin dag sammen – kino, bading, trening, og spise ute sammen.

 

 

Joa, dere leste helt riktig i overskriften over. Min kjære og jeg skulle egentlig til å dra på dagens bading, trening, kinotur, + spise ute et sted, da vi plutselig og selvfølgelig oppdaget at bilnøklene var låst inn i bilen. Supert! NOT! Vi har siden da prøvd på alle våre slags måter å få opp bilen i hele over 5 timer. Enten opp med låten, dra ut  nøklene gjennom en lite åpning, ect, men neida dere, det gikk jo selvfølgelig ikke!  Noen av tingene som vi har brukt for å få opp bilen er bla kniv, sleiv, metal-stikk, ect. Vi er registrert hos en redningsselskap, men det koster jo jammen meg mye penger, hele 300 kroner. Foreløpig har ikke tenkt at vi skal ringe inn til dem enda. Istedenfor har vi heler tenkt å prøve å opp bilen selv, eller å få hjelp av naboen i dag eller i morgen. Og hvis ikke det skulle gå,  ja da får vi ikke annet vi kan gjøre enn å ringe redningsselskapet, og dermed bare betale da! : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *