Jeg går i BOM-demonstrasjonen 2 Okt – samtidig vil jeg samle inn penger til «Stine Sofie Stiftelsen» i 3 timer : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES: I dag reiste jeg til OSLO for å løpe for «Stine Sofie Stiftelsen» – det ble 15 runder på meg : )

 

For over en hel uke siden var jeg innom i Oslo en tur igjen. Jeg kjørte som vanlig med min egen bil., en Opel Astra Stasjonsvogn. I hovedstaden var jeg og deltok i årets viktigste løp ved navn «No Finish Line Oslo«, hvor jeg løp/gikk for Stine Sofie Stiftelsen. Det ble etter det jeg kan huske 15 gode runder på meg. Jeg skulle gjerne ha tatt flere runder. Men på grunn av dårlige bein + at jeg skulle på andre avtaler, ble det desv ikke det. Men snart så har jeg tenkt å trosse mine dårlige bein, og dermed samle inn litt mer penger til stiftelsen igjen. Det har jeg tenkt å gjøre i forbindelse med BOM-demonstrasjonen i Porsgrunn Mandag den 2 Oktober. Det er Mathias Dahl fra Porsgrunn som er mannen som står bak hele demonstrasjonen,  og som har opprettet Facebook-gruppen «NEI til bommene i Grenland».For det første vil jeg ikke betale en eneste krone for å komme meg til demonstrasjonen. Enten med bilen eller annen offentlig transfort. Altså ikke passere en eneste bompassering på selveste dagen hvor det settes opp bommer. For det andre vil så jeg gjerne benytte meg muligheten til å samle inn penger til et veldig viktig stiftelse, nemlig Stine Sofie Stiftelsen. Det vil jeg gjøre med å gå/jogge fra der jeg i dag bor, og helt til Porsgrunn-by hvor demonstrasjonen finner sted klokka 15.00. I følge Google-kartet så vil det ta meg ca. 15-20-km, som da er ca 3-4 timer. Jeg kommer til å ta på meg t-skjorta som jeg brukte da jeg gikk/jogget for Oslo-løpet. T-skjorten er også  signert av både selveste statsminister Erna Solberg, Fyrst Albert av Monaco, og Thor hushovd, som alle også møtte opp for å gå Oslo-løpet «No Finish Line Oslo». Jeg kommer til å ta stoppe opp for å be folk om 10 kroner, slik som det var under løypen i Oslo. For dere som lurer på det, så har jeg både sendt inn en mail, og ringt inn til Stiftelsen, hvor jeg fortalte om a jeg kommer til å samle inn penger til dem. Jeg vanlig så gir jeg støttebeløp til stiftelsen   : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *