Nå vil jeg gjerne ut på turne rundt om i Norges-land igjen – jeg vil både dele min livshistorie og glede andre med min musikk : )

Oslo foto (privat)

 

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

Jeg kunne gjerne tenkt meg ut på turne rundt om i Norges-land. Først vil jeg starte hele turneen rundt på ulike steder her i Telemark-distriktet, hvor jeg i dag er bosatt. Det jeg gjerne vil gjøre under turneen min, er egentlig mange ulike ting. Hvorfor? Jo fordi at jeg brenner for veldig mange ting. Det har jeg alltid gjort. Her ser dere lit av min liste. 1.Dele litt av livshistorie fra min tøffe oppvekst og barndom. Det jeg ønsker er å drive forebyggende arb i samfunnet, sette søkelyset/belyse på ting, gi andre håp, vise åpenhet, og ikke minst hjelpe andre der ute. I tillegg vil/håper jeg at både samfunn, system, og andre der ute, både skal ta lærdom og ansvar. Jeg har tidligere fortalt mye av min historie via ulike sosiale medier, bl.a blogg.  (både åpent og anonymt) I tillegg så har jeg også fortalt mye av den via ulike medier, bl.a i VG og andre (både anonymt og åpent. 2. Ta opp ulike og egne erfaringer/temaer,  bl.a om mobbing. 3. Spille noen låter på en av mine blant favoritt instrumenter, nemlig torader. (folkemusikk). Jeg spiller gjerne også noen låter på piano, der de har det. 3. Vise frem noen av mine egne fotografier  (holde en  liten utstilling/fremvisning).  Jeg vil gjerne ut og dele min tøffe livshistorie, samtidig som jeg midt i det hele vil glede andre med min musikk og bilder. Jeg vil gjerne gi andre mine råd, tips, og veiedning, for å hjelpe andre.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *