Jeg er ikke noe glad for bompassering igjen. Jeg vil demonstrere – kommer til å gå/jogge på bomdagen : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES: En ny Facebook-gruppe oppfordrer til protester i bompengeinnkrevingen i Grenland

 

Ja dere har nok alle sammen hørt om det. Fra Mandag den 3 Oktober, ca. klokka 12.00, blir det tid for bompassering i Grenland-distriktet igjen. I den i forbindelse så vil det fine sted en stor demonstrasjon, hvor flere tusen mennesker kommer til å møtte opp. Jeg selv kommer selvfølgelig også til å delta i den. Som blant flere tusen andre der ute, så er heler ikke jeg noe glad for at det kommer opp bommer igjen.Vi er veldig mange som ikke er enige at vi skal ha bommer, og ikke minst så rammer de mange. Det er en ny Facebook-gruppe ved navn «NEI til bommene i Grenland» , som nå oppfordrer til en demonstrasjon. Etter planen så skal den finne sted på samme dag som bompengeinnkrevingen i Grenland starter.Det er Mathias Dahl fra Porsgrunn som er mannen som har opprettet gruppen. Det vil bli en fredelig og rolig demonstrasjon, noe som også Dahal ønsker at det blir.  Jeg bor i dag selv i Bamble, men besøker både Skien og Porsgrunn nesten hver dag. Jeg er veldig glad i begge byene, og har også bodd i begge, og trivdes bra! For meg så har jeg selv mange ting og tang og ærend i begge byene.  (Som bl.a ulike møter, kirke/menighets møter, bilverksted hjelp, ect.)I  tillegg så har jeg også blant annet familie, venner, og hjelpenettverk  ( som bl.a fastlege) i begge byene. Nei, synes ikke noe om at det nå kommer bompassering! Dere leser en nyhetssak om demonstrasjonen, klikk  her og her.  Jeg har selv en bombrikke på bilen, og det er bra, fordi jeg reiser/kjører på en del steder hvor det er mange bompasseringer (bl.a i Oslo) På selve demonstrasjon-dagen når bomme setes i gang, så kommer jeg til å gå/jogge  til  Porsgrunn-byen, hvor det hele skal holdes utenfor Rådhusplassen. Det kommer til å ta nesten 20km. Grunnen til det? Jo enkelt og greit fordi at jeg gjerne ikke vil betale en eneste krone på bom på selveste dagen. Jeg lover dere alle, og med kors på halsen, at jeg kommer til å gå/jogge den 3 Okt. Jeg er faktisk den som går for det som jeg først har bestemt meg for. Men ikke nok med det folkens. Jeg har egentlig også varmet opp med å gå 8-9 times Besseggen-tur i sommerferien, gått og syklet mange gode og lange turer i hele sommeren, + at jeg skal gå Stine Sofies Stiftelses løp i Oslo. Den forrige gangen jeg deltok i en demon- strasjon sist, var i forbindelse med «rettsikkerhet for kvinner» i Oslo. Jeg kommer nå til å ta mer buss og annen offentlig transport fra den 3 Oktober, isteden for å ta bilen. Da sliper jeg å kjøre gjennom bommene. Det for jammen meg holde at jeg desv må kjøre gjennom bommer andre steder rundt i Norge og i utlandet. Vi får da håpe at det ikke kommer i gang en bom for enten gående, joggende, eller syklende, hehe , skal aldri si aldri!  :  )

 

 

Da deltar jeg i enda en ny demonstrasjon – det blir Mandag 3 i Oktober. Bli med du også! : )

 

 

 

 

(Foto/privat)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *