Jeg var oppe i dag morgen klokka 09.00 – da var det tid for ny sykehus-time igjen : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

I dag morgen så var jeg oppe klokka 09.00. Jeg skule på en del ærend i hele dag. En av dem er var å dra på en ny sykehus-time igjen.  Det var i Porsgrunn kommune jeg hadde min nye time. Som jeg har fortalt dere før en gang, så har jeg en del plager/sykdommer. Kul/klump i den ene testikkelen. Blod i urinen min. Sår i magesekken min. Angt og depresjon. Muskel/ledd smerter. Ect. I den forbindelse, flere andre ting, så er jeg innom både sykehus og legesentret. I dag var jeg av flere grunner, innom sykehuset igjen. Jeg vil først fortelle dere om en av dem, og det vil jeg gjøre i et annet blogginnlegg : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *