I dag har jeg vært og fått meg en ny frisyre igjen – jeg klipte meg i Porsgrunn-byen : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

I dag har jeg vært og fått meg en ny frisyre. Jeg klipte meg i Porsgrunn-byen. Hårklippet gjorde jeg hos frisørsalongen som heter «Noor Frisør» i  Porsgrunn, og som jeg har vært fast kunde i lang tid. Jeg er veldig fornøyd med både hårklippingen, hårsalongen, servicen, kundebehandlingen, og god trivsel.  Salongen ligger kort vei fra togstasjonen i Porsgrunn (Jernbanegata) Hvis dere ønsker dere en frisør-time, eller noe annet, ta kontakt med Noor-frisør på 47+ 91601439. Dere kan se alle bildene mine fra frisørtimen og annen bildedryss, når det kommer i galleriet  her  : )

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *