Da blir det nytt SYKEHUS-besøk i morgen igjen – jeg har time fra klokka 10.00 :(

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES: Jeg har tatt min prostata-test + andre tester – her er svarene.

 

I morgen, Torsdag 1 September, så blir det et nytt SYKEHUS-besøk i morgen igjen. Jeg har blant annet en ny time fra klokka 10.00. Om hvorfor jeg skal inn på sykehuset, det vil jeg fortelle dere alle om litt senere en gang. Uansett ka det måtte være, så legger jeg det over på Gud, og kaster alle mine bekymrer på Ham. Overlat alle dine bekymringer til Herren. Det står i Bibelen, 1. Peter 5,7. ”»Kast alle bekymringer på ham, for han har omsorg for dere».  : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *