Nå skal jeg endelig øve igjen på min Torader – jeg vil gjerne ut å spre glede igjen : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES: Jeg vil gjerne glede deg med musikk,holde foredrag, + ta bilder – ta gjerne kontakt : )

 

Nå så skal jeg endelig øve igjen på mitt favoritt instrument,  nemlig Torader. Men ikke nok med det, jeg vil også øve på piano som jeg også elsker å spille på. I tillegg til jeg fortsette med å jobbe/drive med foto, som jeg også elsker. Jeg vil gjerne nå langt med det. Vi kan alle komme langt med våre interesser/hobbyer og talenter. Enten med eller uten ferdig utdannelse. Det er bare å jobbe for det. Satse alt, 1010 %. Jeg vil som jeg før har fortalt dere,  ut på min egen og nye turne. Jeg skal  både planlegge, og jobbe frem til det. En turne med litt blanding. Musikk og dans. Vise frem mine bilder (utstilling). Promotere boka mi når jeg en gang blir ferdig med den. Fortelle mine vitnesbyrd fra min oppvekst, og gi andre håp. Meg med en del erfaring med ulike ting i oppvekste, (bl.a mobbing)  vil gjerne  holde foredrag om ulike temaer  ect : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *