Det vil bli mange ulike fotoutsilinger fremover i år – dere er alle velkommen : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES:  Jeg forbereder BEGGESEN-bildene til utstilling,+ Snipetorp-marken – 28 August : )

 

Jeg kommer til å ha mange ulike fotoutsilinger fremover i år – dere er alle velkommen til å ta dere en tur innom. Blant annet så kommer det til å bli en spesiell type utstilling, hvor mange av bilene fra selve Besseggen-tur min i år vil bli vist frem fora alle dere. Ellers så vil det bli utstillinger med litt blanding av ulike bilder. Jeg får mulighet til å vise frem bildene mine, i tillegg til at dere også har mulighet til å kjøpe både bilder og produkter med ulike bilder. På alle utstillinger vil det bli mulighet til å skrive i en gjesteliste. Det vil også bli lagt frem en egen og låst kasse, hvor dere kan gi det dere kan gi av beløp. Halve pengene som kommer inn, vil bli gitt til veldedighet. Og den andre delen vil bli brukt til å kunne ha flere utsilinger og innsamlinger til veldedighet  : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *