Da er bilen endelig innlevert på verkstedet igjen – venter spent på resultatet : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES: I morgen må bilen min inn på verkstedet igjen – vurdere om å vrake bilen : )

 

Da er bilen endelig innlevert hos Bjørn Moens bilverksted, som da ligger på Herre i Bamble kommune i Telemark. Jeg har brukt verkstedet i veldig lang tid, og er også veldig fornøyd med deres hjelp. Hyggelig personale, og god service : )  I følge det jeg har fått vite tidligere, så kan det hende at jeg er nødt til å få meg en helt ny bil. Det vil si at jeg da er nødt til å sende bilen til opphøggeren, eller å selge bilen for en billig penge : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *