Jeg har fått beskjed fra advokaten min – om 2 år vil jeg få ny erstatning fra den norske Stat : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

Jeg får i dag veldig god bistand fra min Oslo-advokat, Heidi Kristin Åsvang, som i dag jobber ved advokatfirmaet Osloadvokatene.no . For en del måneder siden så sendte vi vår søknad til den norske stat, hvor vi søker/krev en type erstatningsbeløp fra Staten. Vi har så langt gjort det, i stedet for en lang og krevede rettssak i domstolen, som vi først jobbet med. Jeg har i dag fått vite fra advokaten min pr. mail, om at jeg vil få erstatning om ca. hele 2 år.  Det vil si at Staten kommer til å bruke hele to år på å vurdere vår søknad/krav om erstatning fra dem. Som en god kristen mann av meg,  så legger jeg det hele over på Gud! Både advokaten og jeg har stor tro på at jeg vil bli tilkjent erstatningen vi nå søker om.  For dere som lurer på om hvilke type erstatning vi søker om, dere kan nå lese min VG-historie i dag. I forbindelse med en tidligere, eldre, og alvorlig straffesak, så har jeg blitt tilkjent en annen type erstatning fra Staten tidligere. Jeg har fortstat en del av pengene fra tidliegere, og som jeg bl.a vil bruke på å utvikle meg på musikk, foto, bok prosjekt, gjeld,  ect. : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *