I morgen må bilen min inn på verkstedet igjen – vurdere om å vrake bilen : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

I morgen så må bilen min, en Opel Astra 2001 modell, inn på verkstedet igjen. Det skal blant annet vurderes om bilen må vrakes, eller om jeg kan ha bilen en del år til. Hvis de vurderer at det blir for dyrt å fikse den, da blir det enkelt og greit vrak neste gang den må EU-gokjennes. Jeg må dermed opp akkurat klokka 07.00. Jeg skal spise frokost og ordne meg, så skal jeg levere inn bilen klokka 08-00. Jeg har hat bilen i en del år, og det har også kostet meg en del å ha den. Helt fra jeg fikk bilen, har det vært veldig mye med den, og den har vært inn g ut av verksted. Jeg er egentlig lei av hele bilen  : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *