Jeg må ta en sædanalyse på SYKEHUS – det er på grunn av sykdom Kan jeg få barn eller ikke? :(

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES: Jeg må ta en ny Gastroskopi-undersøkelse på SYKEHUSET – har sår i min mage : (

 

Som jeg nevnte til dere i mitt forrige blogginnlegg, så var jeg for ikke så lenge siden på en avtalt fastlegetime i Skien-by.  Under vår time så ble jeg deretter henvist til en time på sykehuset i Telemark. Nå har jeg derimot endelig fått et brev fra de på sykehuset, hvor jeg også ha fått en avtatalt time hos dem. I timen som jeg nå har fått, skal jeg bl.a ta en såkalt sædanalyse på sykehuset. På grunn av både sykdom, og fordi jeg vil høre om jeg noen gang kan få egne barn, så er det grunnen til at jeg skal ta undersøkelsen hos dem.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *