I går ble det en fin dag «Festdager på Stevneplassen» – boder, tivoli, + konsert med Julie Bergan : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

I denne uken er det tid for 3 dagers «Festdager på Stevneplassen» i Skien-by igjen. Fra Torsdag den 18 til Søndag den 21 August. Festdager er en turnerende familiefestival med moro for både store og små.  Arrangementet byr på Norges største tivoli, gratis barneunderholdning, gratiskonserter, markedsboder og GRATIS inngang alle dager. I går så var min kjære og jeg innom en tur på «Festdager».  Vi hadde en veldig fin dag sammen på årets «festdag». Vi sjekket ut de ulike markedsbodene, spilte noen morsomme spill, kjøpte/spiste litt god mat, tok en del bilder,  så på morsomme karuseller og tivolier, og fikk med oss en fin og gratis konsert. I går var det Julie Bergan (22), en talentfull låtskriver fra nettopp Skien, som skapte god stevning fra scenen-kanten. Under så ser dere noen få bilder . Flere bilder, + video, kommer litt senere en gang  : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *