Nå gir rosablogger Sophie Elise ut sin egen bok – det vil skje i løpet av Oktober : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

I løpet av bare drøyt 3 måneder, det vil si Oktober en gang,  ja så gir rosablogger, Sophie Elise Isachsen fra Harstad,  ut sin egen bok. Det vil etter alt å dømme være egen selvbiografi hun lenge har jobbet med,  og som vil få navnet «forbilde». Det øverste foto tok jeg av bloggeren selv, da hun var innom Telemark i Juni i år. Da var hun DJ i hele 2 dager ved Pak Bar og nattklubb i Porsgrunn-byen.  Jeg har selv selvfølgelig planer om å være på plass, når hun skal ha sin aller første boklansering og signering. Det vil nok evt være i Oslo hvor hun i dag er bosatt, og senere andre steder rundt i Norge (Bokturne) I sitt nyste blogginnlegg forteller bloggen at hun kommer til å fortelle oss alle, om når boken kommer ut : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *