Hvis jeg får enda en ny erstatning fra Staten, da blir det feiring i UTLANDET – London er favoritten min : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES:  Snart blir det tid for å dra til utlandet – angsten må mestres igjen : )

 

Jeg får i dag veldig god bistand fra min Oslo-advokat, Heidi Kristin Åsvang, som i dag jobber ved advokatfirmaet Osloadvokatene.no . Sammen med hennes så har vi søkt (krever vi) om en type erstatning fra den norske Stat. Vi gjør det så langt, i stedet for en lang og krevede rettssak i domstolen. Hvis jeg blir tilkjent en enda ny erstatning fra Staten, ja da blir det en stor feiring i utlandet. Et av blant mine mange favoritt-steder i utlandet, og som jeg har vært på flere ganger tidligere,  er selvfølgelig LONDON som er hovedstaden i England. Det er faktisk veldig lenge siden jeg har vært i utlandet, så nå håper jeg at jeg snart skal dra ut. Det blir enten alene, eller sammen med min kjære B  : ) Jeg har tidligere blitt tilkjent en erstatning for en henlagt straffesak. Jeg kommer, i tillegg til å dra til utlandet igjen, til å gi litt pengestøtte til ulike formål : )

 

 

 

 

 

 

Foto/ Nettside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *