Kan jeg bli en pappa noen gang? – snart så skal jeg inn på sykehuset i Telemark : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

Kan jeg virkelig bli en nybakt pappa noen gang i fremtiden?  Ja snart så kan jeg få et svar på nettopp det spørsmålet. Jeg var for ikke så lenge siden på en avtalt fastlegetime i Skien. Blant annet så pratet jeg pratet med henne om det og eventuelt bli en pappa en eller annen gang.  Det førte til at legen min henvist meg til en time på sykehuset i Telemark. I timen så skal jeg blant annet sjekke ut om jeg har god sæd-kvalitet eller ikke, og andre ting og tang. Som en kristen mann av meg, så leger jeg det hele over på Gud. Hvis det er meningen at jeg skal få bli pappa en gang, at min kjære skal få bli mor en gang, og at vi sammen skal få bli foreldre en gang,  ja så er det hele opp til Gud. Hvis det ikke er meningen, så er det bare sånn det er. Begge avgjørelsene ligger kun i Guds hender.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *