Jeg forbereder BEGGESEN-bildene til utstilling,+ Snipetorp-marken – 28 August : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES: Her ser dere en anbefalt nettbutikk fra Epla – det er håndlagde produkter : )

 

Som jeg fortalte alle dere i mitt forrige blogginnlegg i Juli meneden, var jeg og gikk årets beste og Norge kjente fjellturer, nemlig Besseggen-turen. I den forbindelse har jeg blant annet bestemt meg for og holde flere fotoutstillinger, hvor jeg kommer til å vise dere noen av bildene fra hele fjellturen min på hele 8 timer. Men ikke nok med det folkens. Jeg kommer faktisk også til å vise noen av bildene under årets Snipetorp-marken i Skien-byen.  Det hele vil finne sted på Søndag 28 August, fra klokka er 10.00 om morgenen. Jeg viser frem bildene mine, i tillegg til at dere har mulighet til å kjøpe bilder, og produkter med mine bilder. Jeg for god hjelpe fra min kjære B,  som selv jobber med bl.a håndarbeid, (strikk, hekling, toving, ect) kommer også til å ha bodd på markedet.

 

HÅNDARBEID: Her er noen av mine kjæres produkter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *