Endelig har jeg vært på sommerkonferanse i Drammen – veldig bra konferanse : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES: Da blir det endelig sommerkonferanse og badetrening i DRAMMEN – vi sees folkens! : )

 

Da ble det endelig sommerkonferanse i studio DRAMMEN, som er en by og kommune i Buskerud. Det er den kristne TV-kanalen Visjon Norge, som holder en hel ukers sommer- konferanse i August. Det vil vare fra den 8 til den 14. Det er mulig å se hele konferansen både på tv hjemme, nett tv, eller å være publikum i studio i Drammen. Det er Duane og Deborah Swilley som er årets hovedtalere. Før Duane og kona hans vil bli introdusert som talere, vil det skje det en del ting oppe på scenen. Det blir litt god lovsang-musikk. TV pastor Jan Hanvold går opp og ønsker folket velkommen, både de som er hjemme i stuen og publikummet som er i studioet. Han holder deretter sin egen tale og vitnersbyrd, i tillegg til og komme med opplysninger. Arne Pedersen som er rektor for bibelskolen, og som starter opp i September, opplyser om skolen og søknad. Redaktøren for avisen Norge i dag, Finn Jarle Sæle, anbefaler sin avis. Osv. Både før og etter at Hanvold og andre har vært oppe på scenen, er det et musikk team som spiller opp til lovsang. Mye god musikk.  Det aller siste som skjer etter at Duane og Deborah Swilley  har talt, er at folk (de som vil det) kan bli bedt for foran scenen. Jeg kommer med litt bildedryss i galleriet og Instagram, litt senere  en gang. Jeg vil si at det var en veldig bra konferanse. For dere som enda ikke har vært innom, så har dere fortsatt muligheten på Søndag 14 Aug, da er det den siste dagen. Jeg tenkte å la meg bli bedt for, men ble ikke til det. Jeg satt heler og ba for meg selv. Jeg ba for meg. Jeg ba for min kjære B. Jeg ba for familie, venner, barn og unge, og for veldig mange andre  : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *