Da feires 3-års bryllupsdag på Grand Hotel i Oslo – det blir en fin feiring for oss to : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES:Da besøkte jeg Grand Hotel igjen i hovedstaden – jeg tok meg en lunsj + en varm cappuccino : )

 

I løpet av August måneden så har min kjære og jeg 3-års bryllupsdag. Dagen kommer vi selvfølgelig til å feire sammen! <3  Det har lenge vært flere alternativ av ulike steder, hvor vi kunne tenkt oss å feire vår dag på. Vi har ikke bestemt oss helt enda, men en av stedene er jo blant annet Grand Hotel i hovedstaden vår, Oslo-by. Det er en hotel som både jeg alene, og sammen med min kjære, har vært på flere opphold/besøk en del ganger på. Jeg var forresten innom hotellet på Mandag 8 august, hvor jeg tok meg en deilig og varm cappuccino som jeg kjøpte på Grand, + dagens avis.  Jeg koste meg mens jeg leste avisen min  og spiste en deilig lunsj som jeg tok med meg. Jeg var i Oslo i forbindelse med demonstrasjonen for Andrea Voll Voldum fra Lærdal, og andre i  hennes situasjon. Min kjære og jeg har allerede kjøpt våre gaver til hverandre. Bildedryss fra vår feiring vil komme i galleri og Instagram  : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *