I dag var jeg i OSLO igjen. Jeg ga i min støtte til Andrea – ei sterk og modig jente! : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES: Bli med og vis at vi ikke tolerer at menn kan gå straffefritt fra en voldtekt – 8 Augugst : )

 

I dag, Mandag 8 August klokka 17.00,  var jeg en tur i hovedstaden igjen. Jeg kjørte gjennom med min kjære Opel Astra 2001. Denne gangen reiste jeg ned til Oslo for å delta i dagens viktigste demonstrasjon. Bilen min parkerte jeg på Nedre Slottsgate. (Se bilde nederst i innlegget)  Jeg ønsket å gi både 21 år gamle Andrea Voll Voldum fra Lærdal, og dem andre i samme situasjon, min gode støtte. Det hele fant sted utenfor Stortinget, og det hele varte til ca. var klokka 19.00. Det var også veldig mange andre, (både fra Oslo og andre steder i Norge) faktisk flere tusen, som hadde møtt opp for å gi sin støtte. Demonstrasjonen arrangeres etter at tre unge menn først ble dømt, for så å bli frikjent for gjengvoldtekt av 21 år gamle Andrea. Hun var bare 18 år gammel da hun ble voldtatt av 3 ulike menn. Det hele har deretter skapt både sinne, debatt, og ikke minst stor engasjement blant både folket, media, sosialemeider, og andre.Det er Kvinnefronten som står bak demostrasjonen, og har vært aktiv i kampen mot voldtekt lenge. Dere kan gjerne sjekke ut de andre ulike stedene i Norge, hvor det også ble arrangert demonstrasjoner. Se hele listen her. Det ble i dag bl.a holdt en del ulike appeller, tillegg til at andre som også hadde blitt utsatt for voldtekt, fortalte sin egen og sterke historie. I forbindelse med dagens viktigste demonstrasjon møtte det også opp en del ulike medier, både radio, tv, og avis. En av dem var blant annet Vg og Dagbladet. Les gjerne en nyhetssak her og  her.  Midt under selve demostasjonen så begynte det å pøssregne så alle ble gjennom våte,  men det trosset folket, og demostasjonen fortsatte sin seiersgang. Jeg vil si at Andrea er ei veldig sterk og modig ung dame av seg, som har valgt å stå frem, og ikke minst skapt ett viktig engasjement! Det har også blit opprettet en egen støttegruppe for Andrea på Facebook, «Vi som støtter Andrea Voll Voldum«  . Jeg møtte blant annet en god venninne av meg fra Horten-byen i Vestfold, som også kom og deltok i demostrasjonen, og ga sin gode støtte : )  Av både min egen livserfaring, (fortalt i min historie i VG) , og fordi at jeg bry meg generelt, så var jeg og ga min støtte til både Andrea og dem andre i samme situasjon : )

 

 

NB: Jeg skriver mer på innlegget….

 

 

 

  • Det vil senere komme flere bilder i galleriet, + video  : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *