Bli med og vis at vi ikke tolerer at menn kan gå straffefritt fra en voldtekt – 8 Augugst : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

Media: Arrangerer demonstrasjoner i norske byer etter at tre menn ble frikjent i gjengvoldtektssaken.

 

På Mandag 8 August blir det arrangert demonstrasjon i Oslo, og i andre ulike byer rundt om i Norges land. Demonstrasjonene arrangeres for at folk skal få vise at de ikke lenger tolerer at menn kan gå straffefritt fra en voldtekt.Det hele finner sted etter at tre unge menn ble frikjent for gjengvoldtekt av 21 år gamle Andrea Voll Voldum, fra Lærdal (Hemsedal). Hun var bare 18 år da hun skal ha blitt voldtatt av 3 ulike menn. Det er Kvinnefronten som står bak det hele, og har vært aktiv i kampen mot voldtekt lenge. Dere sjekker ut de andre stedene hvor det vil bli demonstrasjoner. Se hele listen her. Jeg kommer selv til og møtte opp på en av stedene, for å både vise Andrea og saken generelt, min støtte. Vi sees enten i Oslo eller Horten. Og hvis det evt kommer opp at det vil bli arrangeres demonstrasjon et sted i Telemark, bli det ditt jeg heler reiser. Det er også opprettet en egen støttegruppe for Andrea på Facebook, «Vi som støtter Andrea Voll Voldum«  : )

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *