Her er noen av de mange Instagram-profilene som jeg følger/leser – sjekke dem gjerne ut : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

Til daglig så følger og leser jeg en del ulike sosialemeider. Det blant annet instagram, blogg, twitter, facebook-grupper, ect. I dette innlegget så vil jeg først gjerne vise dere bare noen av de Intsa-kontoene som jeg følger/leser. Jeg vil komme med flere senere. I tillegg så vil jeg også komme med andre innlegg, hvor jeg forteller dere om de ulike som jeg følger/leser av bloggere, twitter, Facebook, Youtube,  ect  : )

 

Sophie Elises blogg   2.  Siljemarlenjens  3.  Mammasom16  4. Mammatilmichelle   5. Smurrfx, Vera Henriette Hagen   6. Grete Kvelstad

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *