Jeg møtte på en TV-kjendis på Norges kjente fjell-tur – hvem tror dere det var? : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES: Da er min 8-timers BESSEGGEN-tur for i år, endelig overstått – en fantastisk tur! : )

 

Da jeg på Torsdag (29 Juli) hadde gått et godt stykke av Besseggen-turen, kunne jeg høre et kjent mannlig stemme forn meg.  Jeg har egentlig alltid vært flink til å kjenne igjen både stemmer og utsende på folk. Ja det kan flere bevitne. Jeg valgte etter hvert og forsiktig (ikke overdreven klaning) å ta en nærmere titt av vedkommende. Joa det var riktig som jeg trodde selv, det var en kjent stemme. Det var nemlig Tv-kjendisen og komiker Henrik Thodesen som også var på fjelltur. Han har selv lagt ut noen bilder fra turen på sin Instagram. Han er blant annet kjent fra «torsdag kveld fra nydalen» som tidligere gikk på Tv2. Ut i ifra det jeg selv kunne se, hadde han med seg damefølge. Det var enten en kvinnelig kjæreste eller en familiemedlem. Jeg har fulgt en del med på programmet, og er en stor fan av både Henrik og en til.. Jeg turte dessverre ikke å få en autograf, og et bilde av/med ham. Det ble likevel til at jeg tok noen bilder av ham bare, noe flere gjorde. Det å få en autograf og et bilde av kjent folk, er noe jeg har likt å få av mange kjente folk før. (Mange år siden) Det er noe jeg kjelden jeg gjør i dag.En dag i dag er det nok kanskje ikke like viktig for meg å få det, som før en gang tiden. Men det er fortsatt likevel gøy å møtte kjente-fjes, (kjendiser) + ta et bilde av dem. Det var nemlig  ikke bare jeg som gjenkjente Henrik på turen, men også flere turgjester. I motsetning til meg selv,  turte i hvertfal de å både få autograf og et bilde med ham (Selfi)  Av det jeg selv kunne se av det dele hele, var det greit for ham at folk tok bilde, + be om autograf. Han tok det med et smil om munnen, og med godt humor : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *