Da er min 8-timers BESSEGGEN-tur for i år, endelig overstått – en fantastisk tur! : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

 

LES: Jeg skal gå Norges mest gåtte fjelltur igjen, nemlig Besseggen – vi sees folkens! : )

 

 

For noen dager siden fortalte jeg dere alle i mitt forrige blogginnlegg, at jeg  skulle ta en av Norges mest kjente fjelltur i landet, igjen. Det er selvfølgelig  den velkjente og herlige Besseggen-turen. Jeg har tatt den samme turen flere ganger tidligere. Nå har jeg endelig gjort nettopp  det igjen, og denne gangen helt alene. Jeg våknet opp, ordnet meg, gikk innom en liten butikk,  spiste en rask frokost,  så var det tid for å ta fatt i begge beina. Fjellturen fant sted pen en tidlig morgen, på en solrik og varm Torsdag 28 Juli.. Hele turen tok «bare» 8 lange og fantastiske timer. På hele turen kom jeg over veldig mange gode, pratsomme, og ikke minst snille mennesker. Vi pratet sammen. Hjalp hverandre. Satt sammen og spiste/drakk, ect. Av de mange som jeg pratet og hilste på under hele turen min, så jeg fikk meg også en ny mannlig venn.Han hadde blant annet sin mor med på turen. Vi la etter hvert hverandre inn på Facebook, da han spurte om det. Under fjellturen gikk vi forbi hverandre en del gang, hvor vi hilste og tok små prat. Etter hvert så hadde vi nesten fast følge under hele turen, og vi gikk faktisk sammen inn til målstreken. Da var Besseggen-turen dessverre overstått for denne gang.. Vi gratulerte hverandre, tok et bilde sammen, tok en kort prat, og skilte lag. Dere vil få vårt bilde litt senere. (det er greit for han jeg legger det ut). Det Jeg kommer med bildedyrss fra min lange fjelltur i galleriet, og på min Insta. Jeg vil også komme med noen og korte videoer senere en gang. For dere alle andre som også vil ta turen, så har dere mulighet til å gjøre det frem til Oktober.  Før jeg tok fat i mine bein opp til fjellturen, valgte jeg først å ta en times koselig båttur gjennom havet. Bilder av  min båttur får dere se i galleriert senere   : )

 

 

Fra Bamble hvor jeg bor i Telemark, tar det ca. 6-7 timer å kjøre p. vei.

 

 

NB: Jeg kommer til å skriver mer på dette innlegget litt senere…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *