Jeg skal gå Norges mest gåtte fjelltur igjen, nemlig Besseggen – vi sees folkens! : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.  Les-nyheter

 

 

Nå så vurderer jeg å gå Besseggen igjen, etter mange mange år. Det er faktisk en av Norges mest kjente fjelltur i vårt land. Turen vil enten bli med sammen med min kjære B, familie, venner,  eller helt alene bare. Jeg har tatt fjellturen flere ganger før,  men det er noen  år siden nå. Nå kunne jeg tenkt meg å ta den igjen i år, om det fortsatt  er mulig å gjøre det. Hvis ikke så satser jeg på å ta turen til neste år en gang heler. Jeg tror at en person som jeg pratet med for lang tid tilbake, sa at det var mulighet helt frem til Oktober en gang. Det er en fjellrygg som da ligger i Vågå kommune i Oppland fylke : )

 

 

For de som evt er interesserte,  så kommer jeg kanskje til å sende LIVE fra Besseggen. Det vil skje fra Facebook .  Se det  her  : )

 

 

 

 

 

Foto: Gjende.no/ga-Besseggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *