Jeg er endelig hjemme igjen fra den største øya på Sørlandet – en veldig fin en tur : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.  Les-nyheter

 

LES: I dag skal jeg jobbe i Kragerø,+ på sommerstevne i Tromøy – vi sees folkens : )

 

 

Jeg er nå  (Kl. 01.00) endelig hjemme igjen fra den største øya på Sørlandet, nemlig selveste Tromøy. Øye ligger utenfor et sted som heter Arendal, hvor jeg også var innom en liten tur. Turen tok 1 time og 30 minutter. 113.4 km. Det har vært en veldig fin en tur. Jeg har selvfølgelig vært og sjekket ut øya, + vært på dagens sommerstevne som heter «Himmel og Hav»  . Stevnet varer til Søndag den 24 Juli. Det vil komme noen bilder på min Insta  og  galleri  . Jeg vil fortelle mer om reisen i morgen. I tillegg vil jeg komme med et eget innlegg om min dag på sommerstevnet : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *