Jeg har igjen mistet mitt VISA-kort i Vestfold – det er 30.000 kroner på kortet : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.  Les-nyheter

 

Da jeg var på min lange gå/joggetur igjen,  ja så matte jeg jo miste noe igjen da. Denne gangen var det mitt visakort som jeg selvfølgelig miste under turen min. På kortet har jeg jo bare 30.000 kroner. Nei, dette er ikke den første gangen jeg har mistet kortet. Jeg har selvfølgelig ringt inn og stengt kortet. I tillegg så har jeg også bestilt meg et nytt kort. Hendelsen skjedde et på sted i Vestfold-fylket. Jeg har tidligere utlovet dusør til den/de som har funnet igjen kort eller andre ting jeg har mistet på mine turer. Men denne gangen blir det ingen dusør. For dere som likevel måtte finne kortet,  dere kan få et flaxlodd. Deretter kan dere si ifra, eller bare kaste den  : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *