Da fikk jeg enda et bildekk punktert – det var etter Marcus og Martinus konsert : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )    hverdags-blogg.  Les-nyheter

 

LES: I går kunne det endt med kollisjon – men det ble bare en punktert dekk da : )

 

 

Etter at jeg var innom dagens Marcus og Martinus konsert i Langesund, ja så fikk jeg enda et bildekk punktert på bilen min igjen. Den aller første gangen var for ikke så lenge siden, da jeg var innom Vestfold-fylket en tur. Dagens uhel skjede bare plutselig midt under trafikkturen min. Jeg var da på vei til en liten bytur. Det hele førte til at jeg denne gangen her, måtte ringe etter hjelp fra redningsselskapet jeg bruker. Kunne jeg ikke bare skiftet til et nytt dekk selv, slik som jeg gjorde forrige gang? Jo, det kunne jeg gjerne gjort jeg. Men det er bare det at denne gangen her, ja så hadde jeg dessverre og selvfølgelig ikke tatt med meg et reserve hjul. Hehe, hoho. Fy f… så forbanna jeg egentlig ble i dag, og så uheldig at dette har skjedd to ganger på radd på kort tid. Korfor? Ja si det! Da jeg kom hjem til meg selv til huset, så skiftet jeg over til et nytt dekk. Da var problemet fikset! Flere bilder av min uheldige dag vil komme i mitt galleri her . Men ikke nok med det folkens. Redningsselskapet som jeg bruker hadde også et uhel. Da han hadde tatt opp bilen min på plattformen, så rygget han selv på en annen bil som sto parkert. Ja uff, så uheldig dag vi begge hadde da! : )

 

 

LES. En god del fans har møtt opp i Langesund – Marcus og Martinus konsert : )

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *