I går kunne det endt med kollisjon – men det ble bare en punktert dekk da : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

Da jeg i går var på vei til et sted i Vestfold-fylket, så skjedde det plutselig et eller annet i trafikken, som kunne ha endt i kollisjon. Det hele gikk så fort at jeg ikke husker ka det var som egentlig skjedde. Takk og lov så skjede de ikke en alvorlig kollisjon, og bra er det. Det var gudskjelov ingen som ble skadet eller døde. Men det endte bare med at jeg fikk en punktert dekk på den ene siden av bilen. Da var det bare og stoppe og parkere bilen , trekke opp armene, ta frem verktøyet, og dermed få byttet over til et nytt dekk. Jeg fikk forsiktig kjørt bilen inn til en plass som ikke var så langt unna, og bytta til nytt dekk. Jeg slapp da å stå midt i traffiken. Dette er faktisk den aller første gangen jeg har fått en dekk punktert i trafikken, og dermed måtte bytte over til nytt dekk selv. Jeg tror det hele var Guds verk, slik at jeg skulle få lære meg å ta bytte dekk i en vanskelig situasjon (og eller andre evt situasjoner). I i tillegg så sørget han f0r at det gikk bra med både meg og dem andre involverte. Jeg kunne ringt redningsselskapet som jeg er medlem i, men det ville selvfølgelig ikke Gud, fordi at det tenkte jeg ikke på et sekund faktisk. Jeg kommer med et bilde av det punktere dekket litt senere  : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *