Nå har har jeg endelig tatt oljeskift på bilen min – spart 1300 kroner : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

Jeg har tidligere skrevet andre blogginnlegg om at jeg skal ta oljeskift på min bil. Nå så har jeg endelig tatt oljeskiftet. Det er faktisk første gangen jeg har gjort det selv, og da helt alene uten en hjelpende hånd. Det betyr altså at jeg også jeg nå har spart hele ca. 1300 kroner,  på at verkstedet skulle ha gjort jobben. JIPPI!!Det vil komme flere bilder i mitt fotogalleri her . Nå vil det fremover være jeg som tar oljeskift på bilen, hehe. For dere andre som også vil gjøre jobben selv. sjekk ut dette blogginnlegget med video om hvordan du gjør jobben selv,  enkelt! hehe : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *