Da har jeg igjen vært hos min faste hår-frisør idag – hvordan ser jeg ut nå? : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

 

LES:  I DAG HAR JEG FÅTT MEG EN NY SOMMER-SVEIS – SE ALLE BILDENE

 

 

Idag så har jeg igjen vært hos min faste hår-frisøren i Porsgrunn. Øverst ser dere et bilde fra frøren. Om hvordan jeg har klippet meg og ser ut nå, kan dere få se litt senere på Instagram her og fotogalleri  her .  Den forrige gangen jeg var hos frisøren var den 21 Mai  i år . Les forrige blogginnlegg her . Hårklippet gjorde jeg hos frisørsalongen som heter «Noor Frisør» i  Porsgrunn, og som jeg har vært fast kunde i lang tid. Jeg er igjen veldig fornøyd med både hårklippingen, hårsalongen, servicen, kundebehandlingen, og god trivsel.  Salongen ligger kort vei fra togstasjonen i Porsgrunn (Jernbanegata) Hvis dere ønsker dere en frisør-time, eller noe annet, ta kontakt med Noor-frisør på 47+ 91601439.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *