Selger min billett med Marcus og Martinus – jeg vil støtte kreftsyke Inger-Lise : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

 

LES:  Noen blogginnlegg om Kreftsyke Inger-Lise fra Langesund.

 

 

I Juli har Norges største og populære tvilling-guttene Marcus og Martinus, 2 dagers konsert ved Wrightegaarden i Langesund. Det hele vil finne sted på Søndag og Mandag,  den 3 og 4 Juli. Jeg har selv sikret meg en gull-billett til konserten for den 4 Juli, klokka 17.30. Som det er omtalt i lokalavisene Ta.no og Varden.no, så ble alle billettene utsolgt på rekordtid. Guttene er så populære ja! Det er dermed ikke mulig å få tak i billetter. Men jeg jeg har 1 gull-billett, og den kan bli DIN!  Det er noen måneder siden jeg gjorde det. Men jeg kan nå dessverre (av flere grunner) likevel ikke komme på den aktuelle konsertdagen. Det er en e-billett jeg kjøpte på internett, og det står fullt navn på billetten. Den som evt måtte kjøpe billetten min, den vil få med seg en bekreftelse fra meg,  på at jeg har solgt den til den akt personen. Dette er i tilfelle personen blir stoppet i kontroll på konserten. Jeg bedriver ikke (bevist) svindel. Hvis andre mener noe annet, så ta gjerne kontakt med meg på mail eller tlf.  47+ 47827476. meb_telemark.privat-epost2016@outlook.com.  Jeg har fått en del henvendelser fra folk som gjerne vil ha gul-billetten min, etter at jeg bl.a la den ut på Finn.no (snart 200 sett ans). Men siden det ikke er lov og bl.a ha buddrunde på Finn, så er det grunnen til at det ikke står noe om det der. Jeg skrev det en gang, men det ble ikke med i annonsen. Jeg informerer likevel folk når de tar kontakt pr. mail eller tlf. Jeg kan gjerne innrømme for dere alle, at jeg før  (kommer av flere grunner i min oppvekst. Nevnt bl.a VG)) var veldig glad i (grisk og sparsom med) i penger. Det har jeg vært helt siden jeg var en liten gutt. Det kan bl.a min mor og far skrive under på. Men som med alt anna, så finnes også grenser om kor glad og grisk enn skal være  i penger. Men for dere som lurer, så er jeg en dag i dag, ikke så glad i  (eller grisk og sparsom med) i penger.Bare litt da, hehe. Men nok om det! Konsert-billetten med Marcus og Martinus koster egenltig bare 405 kroner. Jeg har likevel gått inn for, og håper få å solgt billetten for litt høyere pris. Det er ikke bare for at jeg fortsatt er litt glad i penger, for å svindle noen, eller annet. Jeg vil ikke annet enn å få mer for billetten, slik at jeg kan gi litt pengestøtte til kreftsyke Inger-Lise Øystese fra Langesund, og til Kreftforeningen. Jeg tar også en liten del selv.. Nei, ikke tusenlapper, men få hundrimgs. JA, det meste skal gå til Inger Lise og Kreftforeningen. Det skal jeg sørge for at dere får bevis på dette. Dere bør alle lese hele nyhetssaken om kreftsyke Inger Lise på Varden.no her. Inger-Lise er fra Langesund i Bamble, og er trebarnsmor. I dag har hun brystkreft med spredning. Nå så trenger hun en veldig viktig kreftmedisin, som det offentlige dessverre ikke dekker. Den koster hele 1 million kroner. Det har blitt arrangert flere arrangementer, for å samle inn penger. Jeg har også deltatt i en av dem. Les  mer om det her + bildedryss her. . Dere kan sjekke ut bildedryss i fotogalleriet,  da tvillingene var på Down Town senter i Porsgrunn i i fjor. Klikk  her. Dere kan også sjekke ut video på Instagram her. For dere som ikke vil sikre deg min gull-billett, så kan dere likevel støtte Inger Lise med en slant til den gode saken. Bruk da kontonummer 2601 34 57750 eller VIPPS til 17817.  <3 Selv om jeg ikke får vært på konserten den 4 Juli, så kan det hende at jeg får til å komme en tur til Wrigthegaarden den 3 Juli.Da får jeg likevel opplevd den gode stemningen på plassen, som det garantert kommer til å bli den første konsertdagen 3 Juli. Med meg har jeg som vanlig med meg min Sony speilreflekskamera.Knips knips  : ) : )

 

 

 

 

(Foto/Mauriciosphotogallery.mauriciosfoto.no/#!home )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *