Her møter jeg opp for å sikre meg Se og Hørs flaskepost,+ ta bilder for media : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

LES: Da er det endelig klart! Her kommer Se og Hør sommerturne – sjekk lista nå! : )

 

 

Som jeg fortalte dere i mitt forrige blogginnlegg, så er det snart en ny sesong med Se og hør sommerturne.  På Lørdag den 25 Juni klokk1 17.00, så braker det endelig løs. Av de 25 campingplassene som får turnebesøk i år, så skal jeg prøve møtte opp på 3 av dem. Det blir i Tønsberg, Larvik, og Kragerø. Jeg møter vil møtte opp på alle stedene, av 3 grunner.  1. For å sikre meg en av Se og Hørs flaskeposter. Kanskje vinner jeg en sydentur for min kjære og meg : )  2. For å ta noen gode bilder, som sendes til lokalmedia. Jeg vil da, som jeg har fått mange ganger, kreditering og/eller honorar for mine bilder.  Jeg elsker foto, og driver til dags med frilans-jobb. 3. For å få med god musikk underholdning fra scenen,  og som er årets artister på turneen.  Jeg håper at vi sees folkens! Alle bildene mine kommer også vanlig, i mitt fotogalleri, klikk her  : )

 

 

  1. 16.07: Kragerø, Kragerø havn, klokka 12.00.
  2. 1307: Larvik, Ulla camping, klokk 12.00
  3. 01,07: Tønsberg: Farmanstredet, kl.12.00

 

 

 

Dere ser resten av turnelista, klikk inn her  : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *