Jeg har kjøpt meg en ny garasjejekk på EUROPRIS – nå er det tid for OLJE-skift : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

LES: Nå er siste innkjøp for oljeskift klart – snart er det tid for å skifte olje på bilen : )

 

 

Som nevnt i en av mine blogginnlegg tidligere, har jeg fortalt dere om å ta oljeskiften på bilen. Jeg kjøpte også det jeg trodde var siste innkjøp før skiften. Men neida dere. Min forrige garasjejekk tok dessverre kvelden. Nå så har jeg kjøpt meg en helt ny garasjejekk på Europirs i Horten, og er nå siste innkjøp. Nå må jeg få tatt olje-skiften på bilen min. Dere ser flere bildedryss fra min Horten-tur. Sjekk fotogalleriet, klikk deg inn her : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *