Jeg har sendt mitt brev til Osloadvokatene.no – vi søker staten om erstatning : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

 

Før helgen skulle ringe inn, sendte jeg på Fredag mitt brev til min advokat ved Osloadvokatene.no i Oslo.  I brevet la jeg et skjema som jeg hadde underskrevet på. Det aktuelle skjemaet skal sammen med flere vedlegg og søknaden, sendes til den norske Stat.  Sammen med min kvinnelig advokat i Oslo, sender vi t krav til Staten om en type erstatning. Hvorfor søker/krever vi erstatning? Hvile type erstatning søker vi? Les min VG-sak,  klikk  her . Jeg har tidligere blitt tilkjent erstatning fra Staten. Den gang gjaldt saken en alvorlig straffesak som jeg anmeldte men som dessverre ble henlagt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *