Folk er med på fiskekonkurranse for å hjelpe kreftsyke Inger-Lise : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

LES: I dag er Inger-Lise Øystese fra Langesund kreftsyk – i dag ga vi henne vår støtte : )

Folk vil virkelig hjelpe Langesund dama Inger-Lise Øystese, slik at hun får inn nok mer penger til livsviktig kreftmedisin. Det er sportsfiskerne i Trutta Sportsfiskeforening som arrangerer en konkurranse for alle som vil hjelpe. Dere leser hele saken på Varden.no i dag. Jeg var selv med på en innsamling på Stathelle, hvor vi mange løp/syklet og gikk for Inger Lise. Dere kan lese mitt forrige blogginnlegg her . Se bildedryss i galleriet her.  : )

(Foto/mauriciosphotogallery.mauriciosfoto.no/#!home)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *